Γεννηματα - ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ : 3η ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ - Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Να υλοποιήσει το για πρώτη φορά . Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας.

Να υλοποιήσει το για πρώτη φορά . ΕΡÎ
ΕΡÎ"Î' | Matergon from matergon.com
Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών. Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη. Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς .

Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη.

Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών. Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Να υλοποιήσει το για πρώτη φορά . Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας. Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη. Πρόεδρος κινήματος αλλαγής & πρόεδρος πασοκ.

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Πρόεδρος κινήματος αλλαγής & πρόεδρος πασοκ. Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας. Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών.

Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας. ΤΟ ΚΙΝΗΜÎ' : 3η ΠÎ'ΝΕΛΛÎ'Î
ΤΟ ΚΙΝΗΜÎ' : 3η ΠÎ'ΝΕΛΛÎ'Î"ΙΚΗ from www.tastv.gr
Πρόεδρος κινήματος αλλαγής & πρόεδρος πασοκ. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Να υλοποιήσει το για πρώτη φορά . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών.

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της.

Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη. Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών. Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Πρόεδρος κινήματος αλλαγής & πρόεδρος πασοκ. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Να υλοποιήσει το για πρώτη φορά . Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας.

Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της.

Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Î
Î"ειτε την φωτο του ‘Νωντα’, που from www.e-magazino.gr
Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών. Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 . Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη.

Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη.

Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Πρόεδρος κινήματος αλλαγής & πρόεδρος πασοκ. Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας. Η φώφη γεννηματά, πέμπτη πρόεδρος του πασοκ από τις 14 ιουνίου του 2015, γεννήθηκε στις 17 νοεμβρίου του 1964 στην αθήνα. Η σορός της προέδρου του κινήματος αλλαγής, φώφης γεννηματά, θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα την τετάρτη 27 οκτωβρίου και ώρα 10:00 πμ στην μητρόπολη αθηνών. Να υλοποιήσει το για πρώτη φορά . Όπως είπε η δημοσιογράφος της ερτ, σοφία πατραμάνη, η φώφη γεννηματά ήταν στην τελική ευθεία όταν έφτασε στο νοσοκομείο «ευαγγελισμός» καθώς . Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 .

Γεννηματα - ΤΟ ΚΙΝΗΜÎ' : 3η ΠÎ'ΝΕΛΛÎ'Î"ΙΚΗ - Μια μάχη που δυστυχώς, έχασε το μεσημέρι της δευτέρας.. Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός της. Η κηδεία της φώφης γεννηματά θα τελεστεί την τετάρτη με τιμές εν ενεργεία υπουργού ενώ . Επί 13 χρόνια η φώφη γεννηματά έδινε καθημερινά τη δική της προσωπική μάχη. Πρώτος σύζυγος της φώφης γεννηματά ήταν ο αλέξανδρος ντέκας η εταιρεία του οποίου το 1994 ανέλαβε από την κτηματολόγιο α.ε. Συγκλονισμένο το πανελλήνιο από την είδηση του θανάτου της φώφης γεννηματά, η οποία έχασε την πολυετή μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία μόλις 56 .